Gode vaner i et stærkt team
Hvad er forskellen på det stærke team og teams, der ikke er særlige produktive?
Udforskning af jeres vaner og hvordan de støtter eller hindrer jeres trivsel og effektivitet.
Jeres arbejdsplads kan søge om midler fra Velliv Foreningen til og med den 1. juni 2025. I kan få op til 10.000 kr inklusiv moms til formålet og jeres arrangement skal afholdes på Danmarks Mentale sundhedsdag en dag mellem 4. og 12. oktober.
I får svar før sommerferien, så der er god tid til at planlægge detaljerne derefter.
Hvordan det skal foregå er helt op til jer, men Godt Arbejdsliv deltager gerne i at udvikle ideer og afholde dagen på dansk eller engelsk.
Læs her om ideer til arrangement og detaljer om en ansøgning til 10.000 kroner.
Den sunde arbejdsplads sørger for, at alle kan trives i et godt samarbejde, hvad end det foregå digitalt, fysisk eller et sted midt i mellem.
Nogle er begejstrede for at udnytte hjemmearbejdspladsens muligheder, andre savner flere fælles møder på kontoret. Nogen stresses af den teknologi, der bruges til at få samarbejdet og opgaverne til at lykkes.
Teknologi , hjemmearbejde og onlinemøder kan sikre trivsel, men det kan også skabe mere frustration og ineffektivitet.
Brug dem til at styrke jeres samarbejde!
Jeg tilbyder en kortere eller en længere workshop, hvor vi tager udgangspunkt i de erfaringer I har digitale samarbejder.
Godt Arbejdsliv samarbejder med Raluca Stana, ph.d., forsker i Technostress og forfatter til bogen Digital Stress.
Hendes forskning peger på mange faldgrupper og muligheder i det digitale arbejdsmiljø, som kan forhindre eller sikre trivsel.
Book Raluca, Bettina Prühs eller os begge til en workshop, søg midler til at betale for dagen.
Læs mere på Danmarks Mentale Sundhedsdag
Vores behov ændrer sig med alderen, det gælder også det gode arbejdsmiljø og trivsel på jobbet.
Fleksibilitet, indflydelse og mening får forskellige betydninger og prioriteringer, afhængig af hvor man befinder sig i livet.
Derfor skal alder, livsfaser og andre livssammenhænge indtænkes, når I udvikler jeres fysiske og psykosociale arbejdsmiljø.
I denne workshop sætter vi jeres fælles trivsel under lup fra et livsperspektiv. Læs mere om trivselssamtaler her på GodtArbejdsliv.
Læs mere om dette eksempel på DanmarksMentaleSundhedsdag
Hvis man ikke tør fejle eller være i tvivl, er det svært at performe og trives. Derfor er psykologisk tryghed et af hovedtemaerne på Danmarks Mentale Sundhedsdag.
Hvordan går det med det trygge og nysgerrige samarbejde hos jer?
Jeg har i mange år arbejdet med at sikre psykologisk tryghed på arbejdspladsen. Blandt andet gennem projektet Tryg IT start, hvor de unges deltagelse i teams er udgangspunktet for aktive, sjove og læringsrige workshops, der udvikler psykologisk tryghed i teamet.
Disse workshops udvikles og afholdes i samarbejde med Rasmus Ranmar og Helle Gransgaard.
Læs mere på Teamtakt.dk