,

Hvad er mental sundhed?

Mental sundhed er andet og mere end ikke at være stresset. I arbejdsmiljøarbejde og ledelse tales ofte om trivsel, performance, stressforebyggelse og motivation af medarbejdere. Der er en masse vi ønsker at op nå og endnu mere vi gerne vil undgå.

Mental sundhed er stressforebyggende og en forudsætning for god ledelse

I 2019 kommer Godt Arbejdsliv til at beskæftige sig rigtig meget med begrebet mental sundhed, da det er udgangspunkt for den bevilling vi har modtaget fra Velliv Foreningen til at gennemføre projektet Sund ITledelse. Her koncentrerer vi os om, at sikre mental sundhed hos ejer/ledere af små ITvirksomheder, som samtidig skal bevidstgøre om, hvordan de kan medvirke til at sikre mental sundhed hos deres medarbejdere.

Men hvad er mental sundhed egentlig ?

Det satte jeg mig for at afdække nærmere, da Sund ITledelse i samarbejde med Dansk IT afholdt et webinar for alle, der gerne ville vide mere om, hvordan mental sundhed kan bruges til at sikre sunde og stærke virksomheder.

Webinaret kan du se her. Fra 33 minutter inde kan du høre mere om, hvad projektet Sund ITledelse går ud på, hvilke emner vi kommer til at arbejde med indenfor overskriften “mental sundhed”, hvem der kan være med og hvad man får ud af at deltage.

 

God fornøjelse – Bettina Prühs

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg er ikke en robot: