,

Jobtrivsel på afstand: en indsats for at sikre god ledelse og samarbejde på distancen

Jobtrivsel på afstand

Styrk arbejdsmiljø, samarbejde og trivsel, når I skal holde afstand

Godt arbejdsliv har fået muligheden for at tilbyde to indsatser for virksomheder, der har været nødt til at ændre deres arbejdsformer pga. coronakrisen.

Selvom landet så småt er ved at lukke igen, har mange stadig brug for at arbejde hjemmefra i en eller anden grad. Vi har længe befundet os i en krisetilstand, hvor mange aftaler og tiltag er blevet udskudt på ubestemt tid. Men nu er det tid til at sætte gang i aktiviteten igen, og arbejdsmiljøet har haltet længe. Derfor bør du ikke udskyde teamudvikling, arbejdsmiljøforbedring og trivselstiltag længere.

Nu er det tid til, at gøre arbejdet på afstand til en normal arbejdsbetingelse, så samarbejde, effektivitet og trivsel skal igen sættes på dagordenen.

Ledelse på distancen: gratis webinar for ledere

Ledelse af medarbejdere der sidder fysisk adskilt fra ledere og fra hinanden er noget andet, end hvis alle sad på kontoret, som de plejede.

Derfor tilbyder vi et GRATIS webinar for dig, der skal finde nye ledelsesvaner for at få sikret effektitet og trivsel hos dine medarbejdere også på længere sigt.

  • hvad har medarbejderne brug for?
  • hvordan får du den kontrol og information du har brug for som leder?
  • Hvordan kan du som leder understøtte dine medarbejderes effektivitet på afstand?

Næste webinar er planlagt til 8. juni kl 8.30. Tilmeld dig her

Samarbejde og trivsel på afstand: gratis workshop for teams

En ting er, at du som leder bliver klædt godt på til at lede under de nye omstændigheder. Men du kan ikke gøre det hele selv. Dine medarbejdere har brug for noget forskelligt, fra dig og fra hinanden.

Derfor tilbyder vi en GRATIS workshop for dit team, så de sammen kan blive mere opmærksomme på hinandens behov og finde nye veje til at arbejde effektivt sammen.

Velliv Foreningen har givet os en pulje penge og mange af dem skal bruges på at holde disse workshops. Tilmeld dit team mens der stadig er penge i puljen; det bliver først til mølle.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg er ikke en robot: