,

Godt Arbejdsliv modtager millionbevilling til at øge den mentale sundhed i små ITvirksomheder

Mine blogindlæg er som regel afsat til kommentarer til arbejdsmiljødebatten og gode råd til HR afdelingen, ledere og medarbejdere.

Men i dag er jeg nødt til at gøre en undtagelse og bruge blogplads på en KÆMPE nyhed.

Millionbevilling til styrkelse af arbejdsmiljø og mental sundhed

Godt Arbejdsliv har fået den store ære at modtage et millionbeløb af Velliv Foreningens midler til et projekt, der skal øge den mentale sundhed i små ITvirksomheder (2-10 ansatte) i Region Hovedstaden.

Gennem en flerstrenget indsats vil vi give ledere af disse virksomheder en masse viden og konkrete værktøjer til, hvordan de kan sikre deres egen mentale helbred og hvordan de samtidig kan skabe et godt arbejdsmiljø i deres virksomheder – med god mental sundhed hos deres medarbejdere til følge.

Netværksopstart i februar 2019

Vi går for alvor igang med at udvælge de virksomheder, der skal deltage i medio november 2018.

Uge 9 i februar 2019 starter vi mindst 3 netværk op med ledere, der tager deres egen og medarbejdernes helbred alvorligt, og gerne vil styrke deres virksomheder gennem et godt arbejdsmiljø.

I netværkene vil vi diskutere deltagernes arbejdsmiljøudfordringer og hvordan man bedst muligt håndterer sin mentale sundhed i en travl hverdag.

Gratis arbejdsmiljørådgivning

En del af fondsmidlerne gives til, at deltagerne får mulighed for at få gratis rådgivning til konkrete problemstillinger på deres arbejdsplads. I tilfælde af, at de ikke får klaret hele opgaven på de aftalte netværksmøder, de seminarer om psykisk arbejdsmiljø, der afholdes løbende og gennem den hotline der stilles til rådighed.

Evaluering af erfaringerne til fremtidig forbedring af arbejdsmiljøet

Projektets netværk afsluttes i uge 9, februar 2020, hvorefter vi udvikler en grundig evalueringsrapport. Forhåbentlig har vi dermed fået opsamlet en masse erfaringer, som kan bruges efterfølgende til at styrke endnu flere små virksomheders arbejdsmiljø.

Kom med allerede nu!

Projektet støttes som sagt af Velliv Foreningen og udføres i samarbejde med Annette Munk Nielsen fra Proforza (netværksfacilitering) og Jan Hansen fra Practicum (projektevaluering).

Hvis du synes det lyder interessant, så læs mere på SundItledelse.dk.

Du kan allerede nu sikre dig en plads ved bordet.

 

Læs pressemeddelelsen fra Vellliv Foreningen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg er ikke en robot: